Werken bij Octant

Leerkracht groep 4

Groep 4 | 16 - 24 uur / 24 - 32 uur

We zoeken een leraar voor een groep 4 die naast de lesgevende taak, ook houdt van uitdagingen en vernieuwing. Wil jij samen met een enthousiast team nieuwe ontwikkelingen o.a. op gebied van geïntegreerd zaakvakonderwijs en Snappet verder vormgeven? Stuur dan je motivatie en CV, wij nodigen je graag uit voor een gesprek! We hopen je snel te mogen ontmoeten.

Meer info

Leerkracht groep 3

Groep 3 | 24 - 32 uur / 32 - 40 uur

We zoeken een leraar voor een groep 3 die naast de lesgevende taak, ook houdt van uitdagingen en vernieuwing. Wil jij samen met een enthousiast team nieuwe ontwikkelingen o.a. op gebied van geïntegreerd zaakvakonderwijs en Snappet verder vormgeven? Stuur dan je motivatie en CV, wij nodigen je graag uit voor een gesprek! We hopen je snel te mogen ontmoeten.

Meer info

Leerkracht groep 1/2 startgroep

Groep 1/2 | 32 - 40 uur

We zoeken een leerkracht met passie voor het kleuteronderwijs en het lerend spelen vorm kan geven vanuit de kerndoelen. Een rijke leeromgeving waarbij het spel gestimuleerd wordt en de verschillende hoeken met elkaar in verbinding staan, spelen hierbij een grote rol. Klinkt dit jou als muziek in de oren en trek je hierbij graag samen op met je collega’s? Stuur dan je motivatie en CV, we nodigen je graag uit voor een gesprek! We hopen je snel te mogen ontmoeten.

Meer info

Leerkracht groep 7

Groep 7 | 32 - 40 uur

We zoeken een leraar voor groep 7 die naast de lesgevende taak, ook houdt van uitdagingen en vernieuwing.
Wil jij samen met een enthousiast team nieuwe ontwikkelingen o.a. op gebied van geïntegreerd zaakvakonderwijs en Snappet verder vormgeven? Stuur dan je motivatie en CV, wij nodigen je graag uit voor een gesprek! We hopen je snel te mogen ontmoeten.

Meer info