Werken bij Octant

Leerkracht onderbouw
Groep 1/2 | 16 - 24 uur / 24 - 32 uur / 32 - 40 uur / In overleg

Jij bent leerkracht en je vindt kleuters het allerleukst om mee te werken!Op Zonnestraal in Den Haag Ypenburg zoeken we een leerkracht die een passie heeft om via spelend leren de allerkleinste 'Zonnestraaltjes' verder te ontwikkelen. Een rijke leeromgeving, waarbij het kind gestimuleerd wordt speelt hierbij een grote rol. Klink dit jou als muziek in de oren en trek je hierbij graag samen op met je collega's? Dan zien we je motivatie en C.V. graag tegemoet!
Meer info

Adjunct-directeur (Vervuld)
32 - 40 uur

Octant zoekt per 1 april 2023 of zoveel eerder als mogelijk een enthousiaste adjunct-directeur voor Octantschool Zonnestraal. Zonnestraal is een plek waar met passie wordt gewerkt aan de persoonlijke ontwikkeling van zowel kinderen als leerkrachten en ondersteunend personeel. Ieder wordt hier gestimuleerd om al zijn of haar talenten en mogelijkheden tot ontwikkeling te laten komen.
Meer info

Schooldirecteur Zonnestraal (Vervuld)
32 - 40 uur

Octant zoekt per 1 januari 2023 of zoveel eerder als mogelijk een enthousiaste schooldirecteur voor Octantschool Zonnestraal. Zonnestraal is een plek waar met passie wordt gewerkt aan de persoonlijke ontwikkeling van zowel de leerlingen als leerkrachten en ondersteunend personeel. Iedereen wordt gestimuleerd om hun talenten en mogelijkheden tot ontwikkeling te laten komen.
Meer info

Leerkracht groep 6 (Vervuld)
Groep 6 | In overleg

Wie zoeken we precies?We zoeken een leerkracht voor groep 6 met passie voor het onderwijs en die het leren vorm kan geven vanuit de kerndoelen. Een rijke leeromgeving waarbij het kind gestimuleerd wordt speelt hierbij een grote rol. Klinkt dit jou als muziek in de oren en trek je hierbij graag samen op met je collega’s? Stuur dan je motivatie en CV, we nodigen je graag uit voor een gesprek! We hopen je snel te mogen ontmoeten.
Meer info

Open sollicitatie

Bij Octant zijn we altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste en gedreven collega's! Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen. Klik snel verder.
Meer info