Overblijfinformatie

Tussen de middag kan uw kind op school een boterham eten. Hieronder vindt u alle informatie met betrekking tot de overblijf en de mogelijkheid om uw kind hiervoor aan te melden en wijzigingen door te geven.

Overblijfinformatie

De Tussenschoolse Opvang (TSO) op de Zonnestraal wordt georganiseerd door BSO Hakuna Matata. Met een actief overblijfprogramma zorgen we ervoor dat iedereen na de pauze weer fris en geconcentreerd aan de slag kan. Voor meer informatie over het overblijven kunt u onze overblijfcoördinator Evelien aanspreken of contact met haar opnemen via: tsodezonnestraal@bsohakunamatata.nl. Ook als u zich wilt aanmelden als overblijfvrijwilliger kunt u bij haar terecht. Vragen over de overblijf kunt u tevens stellen via het formulier hieronder. Ook als u zich wilt aanmelden als overblijfvrijwilliger kunt u bij haar terecht. Vragen over de overblijf kunt u tevens stellen via het formulier hieronder.

Aanmelden voor de overblijf kan via https://bsohakunamatata.nl Ook indien u een wijziging of opzegging voor het overblijven wilt doorgeven kan dit via hen.

Overblijfinformatie Zonnestraal Octant

Heeft u een vraag over de overblijf?