Ouderinformatie

Een goede, fijne school maken we met elkaar! Wij vinden het belangrijk dat er goed contact is tussen de school en de ouders. Een goede samenwerking tussen schoolleiding, leerkrachten, kinderen en hun ouders vormt de basis voor een goed schoolklimaat. Met vragen over de gang van zaken op school of in geval van specifieke vragen over uw kind kunt u altijd terecht bij uw leerkracht. U kunt na schooltijd even langslopen, of u kunt natuurlijk een afspraak maken.

“Als de juf vraagt of ouders kunnen meehelpen met een activiteit, dan melden zich altijd meer ouders aan dan er nodig zijn. Dat voelt heel goed.”
Marco Boender
Vader van dochter in groep 4 en zoon in 6

Kalender & Vakanties

Hier vindt u alle belangrijke data voor activiteiten, vakanties, informatieavonden en projectweken van Zonnestraal.

Schoolteam

Maak kennis met ons enthousiaste en gedreven team van directie en leerkrachten die zich dagelijks maximaal inzetten voor de ontwikkeling van uw kind!

Veelgestelde vragen

Lees hier onze antwoorden op een aantal veelgestelde vragen van (oriënterende) ouders!

Samenwerking met ouders

Kijk wat u kunt doen voor onze school. Van hulpouder tot de MR of OR; er zit ongetwijfeld iets tussen wat bij u past!

Overblijfinformatie

Lees hier alles over overblijven op Zonnestraal. Meld uw kind aan voor het overblijven of geef wijzigingen aan ons door.

Kindcentrum

Een plek in de wijk waar onderwijs en kinderopvang naadloos op elkaar aansluiten. Het verschil tussen school en opvang bestaat hierdoor niet meer.